Starten met social media? Blended Projects helpt om dit op een succesvolle manier in te zetten. " />

Social Media

Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Social Media kan een belangrijke rol spelen als het gaat om bijvoorbeeld het verhogen van de naamsbekendheid. Ook kan je erachter komen wat er bij de mensen speelt. Je creëert een platform waar mensen makkelijk informatie kunnen vinden en hun vragen kunnen stellen. Het is een meerwaarde voor je doelgroep.

Starten met social media? Blended Projects helpt om dit op een succesvolle manier in te zetten.

Heb je geen tijd om zelf blogs te schrijven of de Facebook, Twitter of Google+ account bij te houden? Wij kunnen het gehele traject overnemen of alleen een bepaald deel van de werkzaamheden. Bij Blended Projects is er van alles mogelijk.

Wij hebben een social media “menu’’ waaruit je de beste optie voor jullie organisatie kunt kiezen. Sommige organisaties kiezen voor ondersteuning van een aantal uur per week en anderen vinden het juist prettig om het gehele traject bij Blended Projects uit te zetten. U kunt samen met ons kijken welk social media menu het beste bij uw organisatie past.

Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij samen met u de wensen en behoefte bepalen. Waar willen wij heen?  Wat is het budget? En wat is het doel!

Het leuke aan social media is dat je een nieuwe doelgroep kunt aanboren. Bij een reclamecampagne of productlancering kan social media een belangrijke rol spelen als het gaat om bijvoorbeeld het verhogen van de naamsbekendheid.

Benieuwd naar de opties die wij aanbieden of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Knipsel2